Hypnoterapi Innlandet - Hypnoterapi virker!
RSS

Siste innlegg

Besøk og reportasje - NRK
Grupper starter opp etter påske!
Aktuelt
Våren er her igjen!
Store planer fremover - følg med!

Kategorier

Røykeslutt
Selvbilde og selvtillit
Vekt og kropp
drevet av

Min blogg

Aktuelt

Nå er det få ledige timer. Heldigvis er det mange som har oppdaget tilbudet, og mange nye klienter har kommet etter råd fra andre som har vært hos meg. Dette er gledelig, og jeg setter pris på hver eneste én!

Vi jobber med mange temaer; jeg kan nevne ting som flyskrekk, andre fobier, optimalisering av prestasjoner i idrett/konkurranser, selvtillit, neglebiting, tvangsplager, spiseforstyrrelser, vekttap, vaneendringer.
Interessante problemstillinger, interessante mennesker - og gode resultater etter tilbakemeldingene å dømme.

Dessverre medfører det også at det har blitt mindre tid til de populære gruppene, men dette tilbudet kommer tilbake - det er et spørsmål om å organisere tiden slik at det blir mulig.

Fremdeles har jeg bare åpent på onsdager på grunn av andre forpliktelser. Men blir det stor interesse, kan det være muighet for å ta imot grupper på lørdager. Send meg gjerne en e-post eller sms dersom du kan ha interesse av å delta i samtalegruppe med hypnoterapi - temaet vil være vekt og kropp, forholdet til mat, og vanskene med å gå ned i vekt. Og resultatet skal være et endret og mer bevisst forhold til hva vi bruker mat til.

Velkommen til å ta kontakt når som helst!
Det kan hende at jeg ikke svarer med én gang dersom jeg er opptatt, da vil jeg enten sende deg en sms, eller ringe tilbake så fort jeg kan.

0 Kommentarer på Aktuelt :

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint