Hypnoterapi Innlandet - Hypnoterapi virker!
logo s1
Takk for din interesse og velkommen hit!

Jeg håper du finner det du leter etter. Fornøyde kunder er den beste reklamen jeg kan ønske meg, og jeg vil gjøre det jeg kan for å møte dine forhåpninger.

Hypnoterapi Innlandet tilbyr tjenester som kan være til stor hjelp for deg, ditt firma/din avdeling eller noen du kjenner, og jeg håper og tror at du vil bli fornøyd med vårt samarbeid.

Tilbudet består av tjenester til enkeltmennesker og grupper, i form av terapi og veiledning.
Nærmere beskrivelse finner du i menyen til venstre, men jeg vil likevel gjerne nevne noen av de mest aktuelle temaene:

Sliter du med fobier eller lav selvtillit? Vil du gjerne gå ned i vekt, eller har du andre spiseforstyrrelser? Er vaneendring et tema for deg? Vil du f.eks. slutte å røyke eller kvitte deg med andre uvaner?
Hos meg kombineres hypnoterapi med psykoterapi/samtale, noe som gir effektiv hjelp for mange slike plager.

VIKTIG NÅ:

Kjære klienter, følgere, "likere", nysgjerrige, alle! :-)
Nå "åpnes" samfunnet igjen, og det gjelder også Hypnoterapi Innlandet, slik at det igjen kan bestilles timer.
Mitt lille firma har hatt meget store konsekvenser av stengningen, og nedleggelse er derfor dessverre en reell mulighet.
Men jeg har så lite lyst til det!
Tilbudet trengs, det har mange av dere erfart - og jeg har kunnet glede meg over mange gode tilbakemeldinger.Jeg vil derfor bruke resten av denne måneden til å finne ut om jeg kan fortsette.
Det vil si at jeg trenger at dere som er interessert i noe av det jeg kan tilby, gjør alvor av å bestille time i løpet av mai, selv om du vil ha time senere.
For å gjøre det litt lettere lar jeg være å øke prisene slik jeg egentlig annonserte, men slår heller av kr 50,00 per konsultasjon, slik at prisen blir kr 800,00 per enkelttime og kr 2800,00 for samlet innbetaling av fire konsultasjoner eller to dobbelkonsultasjoner første gang.Jeg gleder meg veldig til å åpne igjen og håper å få kontakt med så mange av dere at jeg kan forsvare videre drift.
Onsdag og torsdag vil være de mest aktuelle dagene å få time på, med mulighet til fleksibilitet.
Jeg vurderer også å gjeninnføre muligheten for hjemmebesøk - da med et tillegg for drivstoffutgifter.Ring eller meld på tlf 913 84 703, send en e-post til kirstenmale@hotmail.com, eller legg igjen en melding her eller på hjemmesiden www.hypnoterapi-innlandet.net. Dette enten du vil bestille eller om du "bare" lurer på noe ved tilbudet og vil stille spørsmål.Og jeg blir glad om du liker og deler! 
Website Builder drives av  Vistaprint